Diesel Forum - TheDieselStop.com - View Single Post - Fuse Panel Issue
View Single Post
post #4 of (permalink) Old 12-17-2018, 10:16 PM
klhansen
Lifetime Supporting Member
 
klhansen's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Eagle River, Alaska
Posts: 24,502
My Photos: (180)
Not sure about the '05's but I doubt there are that many unused wires available from the factory.

On '99-'03 7.3's there's one - count 'em - one wire that's available already wired into the fuse panel. It's labeled customer access and is hot with key on with a 10A fuse. There are also 4 pass thru wires going from the area by the driver's side hood hinge to the panel under the dash, but they're not connected on either end. All the wires are blunt cut with some heat shrink on them, not folded over.

First truck -- 1929 Model A Ford pickup, restored from ground up. Wish I still had it!
'99.5 F250 PSD Supercab LB 4x4, ZF-6 w/SB Con OFE, 3.73LS, Boost & pyro gauges, Swamps S175/146 injectors, DP 80 HP Econo PCM (classic version
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
), AIS,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
regulated return,
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
klhansen is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome