Google Chrome/YouTube question - Diesel Forum - TheDieselStop.com
Off-Topic Discussions This is the area for general banter/chat. There are rules for this section, please read the sticky post in the section before participating. Enter at your own risk as some posts in here may be NSFW

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-21-2019, 05:31 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Cody, Wy
Posts: 11,812
My Photos: (27)
Feedback Score: 0 reviews
Google Chrome/YouTube question

Using Google Chrome, if I want a vid on YouTube, Chrome takes me to a somewhat oddball site (m.youtube.com), Google automatically adds the "m", and no vids will play plus it's not quite YouTube's regular format. If I switch to IE I get the genuine YouTube site with no problem (YouTube.com) with no "m" in front of the web address. Anyone know why this is so? This occurs on both my laptop and PC. I generally use Chrome because it's much faster.

Heavy truck and diesel mechanic (thankfully retired after 30+ yrs)
'91 F-250 SC 4X4, 5spd. ATS Turbo, 3:55 diff.

Last edited by LMJD; 06-21-2019 at 05:45 PM.
LMJD is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Diesel Forum - TheDieselStop.com > Other Topics > Off-Topic Discussions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Forum - TheDieselStop.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome