Diesel Forum - TheDieselStop.com

Diesel Forum - TheDieselStop.com (https://www.thedieselstop.com/forums/)
-   Power Strokes 1994-1997 General (https://www.thedieselstop.com/forums/f28/)
-   -   Am I on the right track? (https://www.thedieselstop.com/forums/f28/am-i-right-track-655056/)

Norma_gene96 04-05-2019 01:04 AM

Am I on the right track?
 
My rig is a 96 250, adrenaline HPOP, Swamps 140V Idm, banks intercooler, South bend single mass conversion with 375hp/800tq disc and pressure plate, bellowed up-pipes, 3" down pipe w/ stubby dump, TS6, and I'm waiting on baby swamps and a kc 63/70/.84. I live in Colorado and daily the truck with occasional -10k tow. Just want to make sure nobody has had issues with parts/service with any of my mods.

Patrick Feeley 04-05-2019 10:56 AM

Sounds good to me! Maybe add in an e-fuel setup. Cheers!

Norma_gene96 04-05-2019 10:18 PM

That's next on the list. Any recommendations on brand/cfm/etc.?

1990 f250 idi 04-10-2019 12:03 PM

Look on youtube for Mark Fugazzotto. He has the best price that i have found for a efuel kit.

Norma_gene96 04-13-2019 11:22 PM

Thank you guys. Now another question. Truck WILL NOT START after it's sat for more than 6 hours RWGARDLESS of ambient temperature. Could be 100 and if it's been that long she won't kick off unless it's been plugged in. It's got new-ish glow plugs (about 2 years) same with uvch and glow plugs relay tests good. Also did ICP and IPR when I did the gaskets. ***!?

Norma_gene96 04-13-2019 11:23 PM

This has been a problem for years that even the previous owner was chasing btw

narmalee 04-15-2019 09:29 AM

Are you getting tach movement? If the CPS is out it'll create a no-start fault to the computer... if that isnt the case, id check that your getting fuel out to the injectors by checking pressure at the schrader valve on the side of your filter housing

Norma_gene96 04-17-2019 10:39 PM

I am getting tach movement and cps was done when I put the flow plugs and valve cover gaskets on. Will go check for fuel now as the whore probably won't start right now.

Norma_gene96 04-18-2019 02:23 AM

No pressure at the Schrader...bad sump? And if so why start no problem plugged in?

Dallas97PSD 05-12-2019 02:35 AM

Did you get this issue resolved?
What was the problem?


All times are GMT -5. The time now is 04:46 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome