truck starts and runs rough. Has absolutely no power - Diesel Forum - TheDieselStop.com
6.9L IDI Diesels (Not Power Strokes) Technical discussion of topics related to vehicles powered by the 6.9 Liter In-Direct Injection Navistar engines.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-01-2019, 10:42 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
My Photos: (0)
Feedback Score: 0 reviews
Post truck starts and runs rough. Has absolutely no power

I have a 1986 F250 with the 6.9 IDI. It will start and run very roughly but has absolutely no power or acceleration. I have installed new air filter and fuel filter. It seems to be getting gas from the shrader valve as it should. Don't know where to go from here. Any suggestions would be greatly appreciated.
mekurz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Diesel Forum - TheDieselStop.com > Ford Diesels > 6.9L IDI Diesels (Not Power Strokes)

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Forum - TheDieselStop.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome