Diesel Forum - TheDieselStop.com - Reply to Topic
News, Comments, Site Help and Suggestions Discussion of TheDieselStop.Com itself. What do you like or don't like, kudos and complaints, comments and suggestions.

Thread: Getting A Lot of White Screens Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Diesel Forum - TheDieselStop.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
07-27-2018 03:18 PM
Administrator Thanks bugman. Those types of issues are definitely frustrating because they're hard for us to replicate since they seem to be hit and miss. Glad to hear that everything seems better today though/ Please let us know if you encounter the issue again.

Cheers,

Erik
07-26-2018 01:55 PM
bugman It is working fine today but it does seam like when you start to get them that they clear up almost as fast as they showed up.
07-26-2018 12:09 PM
Administrator Was it just an intermittent issue of it's still happening today? I just tried on my end, using a couple of different browsers and was not able to recreate the issue. Is anyone else still having these problems as well?

Cheers,

Erik
07-25-2018 05:13 PM
bugman They're back.

I just spent the last 5 minutes trying to access the site with nothing but white screens.
07-23-2018 04:57 PM
klhansen I was unable to get to the site all weekend, just got white screens on multiple computers. But it seems to work now (as obviously, I'm on the site typing this. ). I also just checked the thumbnail attachments and they work now. The site seems to be getting back to where it should be.
07-23-2018 01:33 PM
Administrator @bobofthenorth I think the issue was your old bookmark wasn't including the new https link, it was still pulling the old http site. Updating the bookmark is what fixed the issue. The 500 error has been reported.

Niall
07-22-2018 02:25 AM
PSDStu Still getting HTTP 500 error when trying to get to the site.

Windows 7 machine, Chrome.
07-20-2018 08:54 AM
bobofthenorth I've been unable to log in using my previous bookmark which was to "thedieselstop.com" I was always able to get to the forum via Google but this morning I got ticked at that and changed my old bookmark to "thedieselstop.com/forums/" which now appears to be working. Not a biggie but probably something that the admins could fix.
07-19-2018 07:44 PM
bugman It is looking a lot better now even since my last post at 12:30 today.

No white screens The right pages are coming up, no log in screen, and the thumbnails are working

Thanks.
07-19-2018 06:37 PM
oilcan1001 My desktop works
Windows7
Google chrome
Also my iphone is working.

Havenít checked the thumbnails yet.


Sent from my iPhone using Tapatalk
07-19-2018 02:41 PM
Administrator OK so the 500 error for thumbnails should be fixed. I tested it and it worked.

Now I need to get a 502 error.

Helena
07-19-2018 01:20 PM
bugman White screens galore, can't even view the post I just made, getting errs on loading along with post disappearing or unable to view.

Now if you can only view this post.
07-19-2018 12:46 PM
bugman Adding https to the bookmark still didn't help, I just got a white screen when I went to view this thread.


How about the thumbnail pictures, that is still screwed up.
07-19-2018 11:18 AM
oilcan1001 The pages are loading good
links seem to work
but
I still get "internal server error" when I click on a thumbnail
07-19-2018 10:38 AM
Administrator How has it been so far? If you're using a bookmark or URL history ensure its HTTPS and not HTTP.

- JB
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome