The Diesel Stop banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Premium Member
Joined
·
8,763 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
It appears that since the last security update that we are getting a triple space on the posted replies when we hit the carriage return to put a space between paragraphs or sentences on our post or replies.



When I hit it just once it will return to below what I was typing, if I hit it twice it gives me a triple gap between what I have typed.
This is just a single carriage return.


This is a double carriage return


It is just a minor problem but a problem none the less



Everything is correct while I am typing it in my reply to post or a new thread but changes once I post the reply or post a new thread.
 

·
Administrator
Joined
·
1,330 Posts
Hey there

Doesn't seem like this forum has moved to the cloud yet.
Can you go to your User CP > Edit Options > Miscellaneous Options?
Are you on "Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing"?

Capture.jpg

Ed
 

·
Premium Member
Joined
·
8,763 Posts
Discussion Starter #3
Yes I am on the "Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing"

I have also noticed on a few other forums that I am on that are owned you this group that we are having the same problem. But I haven't checked anything on them yet as far as what I am on or not. I know that most of them have upgraded to a new security certificate and that is when things changed for us.
 

·
Premium Member
Joined
·
8,763 Posts
Discussion Starter #4
I changed my settings to "Standard Editor-Extra Formatting Controls" and all seams good now.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top